Cautare

3572 de rezultate pentru "blanariu costel strada paul gregeanu" (3.58 secunde)
Orasul Beresti Octavian Dica (PC) Baleni Lica Oprea (PSD) Corni Prodan Vasile (PD-L) Corod Vasile Carjeu (PNL) Cosmesti Ion Tuchilus (PSD) Frumusita Ioan Nelu Munteanu (PSD) Grivita Nita Chebac (PC) Ivesti Ion Corpaci (PSD) Jorasti Georgica Tofan (PSD) Movileni Maricel Tudose (PD-L) Negrilesti Viorel Racasanu (PNL) Nicoresti Ionel Boghiu (PNL) Oancea Victor Chiriloaie (PNL) Priponesti Matei Costel (PC) Radesti Ioan Porumb (PSD) Schela Iacov Barceanu (PSD) Slobozia Conachi Ion Neculau (PSD) Suceveni Neculai Hanta (PSD) Tudor Vladimirescu Costel Gheorghe (PSD) Tepu Daniel Tuchel (PNL) Umbraresti Paraschiv Stoica (PSD) Valea Marului Virgil Doca (PSD) Localitati unde va fi organizat al doilea tur de scrutin:
Masurile au fost propuse de patronate de la inceputul anului Totodata, presedintele Uniunii Nationale a Patronatelor cu Capital Privat din Romania (UNPCPR), Costel Olteanu, sustine ca fiecare leu din imprumutul de la FMI ar trebui investit foarte atent.
La seminar vor participa reprezentanti ai Organizatiei Internationale a Muncii, sositi in Romania special pentru acest eveniment, care este rezultatul sesizarii facute de Federatia Nationala a Sindicatelor Portuare din Romania la OIM cu privire la carentele ce se manifesta la nivelul dialogului social in Portul Constanta, a declarat pentru "Replica" Petre Costel, presedintele FNSPR.
Directorul unitatii, Marin Costel, ne-a declarat ca a fost constituita o comisie care va analiza fiecare punct de lucru pentru a se sti cu exactitate unde trebuie redus numarul de salariati:
Potrivit directorului general al Apa Canal, Marin Costel, cresterea va fi resimtita in valorile facturilor aferente lunii iunie, care au inceput sa fie distribuite catre asociatiile de proprietari si locatari din municipiu.
Potrivit presedintelui Federatiilor Nationale a Sindicatelor Portuare din Romania, Petre Costel, "aceste disponibilizari s-au realizat intr-un mod abuziv, deoarece angajatii vizati au fost anuntati in cursul zilei de ieri, iar termenul final expira la 1 august a.c.
Astfel, ieri, la sediul Primariei Galati, a fost semnat, de catre primarul Dumitru Nicolae, directorul general al Apa Canal, Marin Costel, reprezentantii IAPY Sistem, firma executanta care a castigat licitatia si reprezentantii Uniuniii Europene, care vor asigura finantarea, contractul privitor la executarea acestor lucrari.
Directorul societatii, Marin Costel, ne-a declarat ca actiunea initiata de cei de la Apele Romane nu era justificata, in conditiile in care exista un grafic de esalonare a datoriei, iar societatea platise mai mult decat trebuia pentru prima transa.
Costel Vanatoru a adus din America Latina si din Asia fel si fel de soiuri de legume, pe care incearca sa le incruciseze cu soiurile romanesti.
Costel Olteanu (UNPCPR): Este un inceput bun, dar sunt multe de remediat Contactat telefonic, Costel Olteanu, presedintele Uniunii Nationale a Patronatelor cu Capital Privat din Romania (UNPCPR), a salutat decizia Ministerului Agriculturii.
Costel Galca. ... In schimb, Rada a avut numai cuvinte de lauda despre actualul tehnician al Stelei, Costel Galca: "Costel este un tip linistit care isi vede de problemele lui de pregatire a echipei".
Costel Covaci de la Mineralien Company a participat in acest week-end la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului cu o colectie impresionanta de pietre.
- Nu mi-a venit sa cred ca primarul ala al USL, Costel Moraru, cu care am discutat in biroul lui de vreo 4-5 ori, cel putin, carand sateni, cetateni pe la el, cu diverse nevoi, un tip cuminte si gospodar altfel, specialist bun intr-ale administratiei de 24 de ani, ca abia de cativa ani a intrat si in USL!, tot fiind "apolitic", e in stare sa spuna neroziile alea pe un spatiu atata de larg, de ziar!?!
Elefantul de pe Strada Mare (Autor: ... Nici protestele de strada, dupa manualele pe care CIA le foloseste in tarile pe care vrea sa le faca praf, nu reprezinta vreo ingrijorare.
in ce mod o structura, fie ea si un serviciu secret sau mai multe, ar putea scoate atatia oameni in strada? ... Va invitam sa iesiti imediat in strada, altfel nu garantam ce vi s-ar putea intimpla!?
Paul Ichim, dar acesta nu a onorat cu prezenta lucrarile PNL-istilor, pe motiv ca era de garda.
Presedintele Partidului Conservator Galati, Eugen Durbaca, i-a raspuns omologului sau liberal, Victor Paul Dobre, la afirmatiile facute simbata, intr-o conferinta de presa, referindu-se la o serie de aspecte din politica locala.
In acest context, fizicianul Paul Kunz de la SLAC (Centru colaborand strans cu CERN-ul), care participase la o consfatuire la Geneva in septembrie, unde, dupa propria marturie, Tim Berners-Lee i-a aratat despre ce-i vorba, la revenirea acasa instaleaza programul de server web si realizeaza impreuna cu colaboratorii sai (Louise Addis, George Crane, Tony Johnson, Joan Winters si Bebo White) cateva documente HTML de legatura spre biblioteca electronica a Centrului.
Numirea lui Victor Paul Dobre (foto) in functia de ministru-delegat pentru relatia cu Parlamentul va fi, foarte probabil, respinsa de presedintele Traian Basescu, deoarece nu a fost consultat in legatura cu nominalizarea acestuia.
Simone de Beauvoir- sex si filosofie Simone de Beauvoir a marcat secolul XX prin luarile de pozitie indraznet feministe pentru epoca ei, dar, in mod paradoxal, numele si viata sa raman greu de despartit de cele ale partenerului naravas, Jean-Paul Sartre.
google-analytics.com